Salon de infrumusetare Bucuresti, Calea Vitan!

VICMAR SALON prin profesionistii sai a demostrat de-a lungul anilor ca este unul din cele mai bune saloane de profil , urmand si initiind trenduri. Va oferim servicii profesionale, folosim produse de cea mai buna calitate iar in atmosfera din salonul nostru va puteti relaxa in timp ce noi ne vom ocupa ca dvs sa fiti cea mai frumoasa!
OFERTA SOC!OFERTA VERII

LA SALON VIC MAR BY MARGARETA MIHAI!
Numai sta pe ganduri si ia acum SUPER PACHETUL PROMOTIONAL LA NUMAI 170 LEI IN LOC DE 280 LEI !Pregateste-te si tu de vacanta,de plaja si de un concediu perfect la Salon VIC MAR.
Primele doritoare ale pachetului promotional vor avea o surpriza(BONUS) oferita de 
Margareta Mihai.
Tot ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de oferta este sa dati like si sa lasati comment cu data programarii.
Va multumim si va asteptam sa ne pregatim impreuna de concediu!
La 
Salon "Vic Mar" Vitan București
 TU esti CEA MAI RELAXATA,CEA MAI FRUMOASA,ESTI UNICA! - simţindu-se plină de energie cu Jeny NicolauAdriana BahmuteanuRamona Elena şi alţi 16 la Salon VIC 

 

Cafeaua, apa si sucul sunt din partea casei!

Suntem pe Calea Vitan la nr.231,bl6, vis a vis de magazinul Real. Existam pe 10 ani pe piata, incercand sa va oferim cele mai bune servicii si cele mai eficiente produse.
Suntem o echipa completa, sudata in timp, si dam dovada de profesionalism si imaginatie, reusind astfel sa ne atingem scopul: TU SA FII CEA MAI FRUMOASA. 

De la banalul “taiat de varfuri” pana la complexele cocuri de mireasa, de la tunsorile simple pana la cel sofisticate, de la nuantele simple pana la combinatiile speciale de culori, specialistii VICMAR SALON iti scchimba viziunea despre estetica.


De la pensat si depilat pana la tratamentele faciale profesionistii VICMAR SALON folosesc cele mai bune produse pentru intretinerea frumusetii tale.
De la manichiuri simple pana la machiniuri fantezie, de la manichiuri franch pana la aplicatii de unghii false, de la pedichiuri complete pana la tratamente cu parafina, vino la VICMAR SALON pentru cele mai frumoase unghii.

Specialistii nostri vor reusi sa va readuca zambetul pe buze si relaxarea dorita, indiferent de tipul de masaj ales. Si pentru ca ne respectam clientii ne marim echipa astfel incat sa fiti multumiti.