Salon de infrumusetare Bucuresti, Calea Vitan!

Ne puteti contacta si pe noul nostru site: 
http://vicmarsalon.ro/oferte-salon/

VICMAR SALON prin profesionistii sai a demostrat de-a lungul anilor ca este unul din cele mai bune saloane de profil , urmand si initiind trenduri. Va oferim servicii profesionale, folosim produse de cea mai buna calitate iar in atmosfera din salonul nostru va puteti relaxa in timp ce noi ne vom ocupa ca dvs sa fiti cea mai frumoasa! 

Lucrari noi de la salonul nostru!

Suntem pe Calea Vitan la nr.231,bl6, vis a vis de magazinul Auchan Vitan. Existam pe 15 ani pe piata, incercand sa va oferim cele mai bune servicii si cele mai eficiente produse.
Suntem o echipa completa, sudata in timp, si dam dovada de profesionalism si imaginatie, reusind astfel sa ne atingem scopul: TU SA FII CEA MAI FRUMOASA. 

De la banalul “taiat de varfuri” pana la complexele cocuri de mireasa, de la tunsorile simple pana la cele sofisticate, de la nuantele simple pana la combinatiile speciale de culori, specialistii VICMAR SALON iti schimba viziunea despre estetica.


De la pensat si depilat pana la tratamentele faciale profesionistii VICMAR SALON folosesc cele mai bune produse pentru intretinerea frumusetii tale.
De la manichiuri simple pana la manichiuri fantezie, de la manichiuri franch pana la aplicatii de unghii false, de la pedichiuri complete pana la tratamente cu parafina, vino la VICMAR SALON pentru cele mai frumoase unghii.

Specialistii nostri vor reusi sa va readuca zambetul pe buze si relaxarea dorita, indiferent de tipul de masaj ales. Si pentru ca ne respectam clientii ne marim echipa astfel incat sa fiti multumiti.